Allmänlydnadskursen..

Igår planerade jag, Annika, Tina och Märta vardagslydnadskursen som ska starta i mars... Jag och Märta kommer att vara hjälpinstruktörer även denna gång.. Riktigt roligt är det..... Eventuellt kommer vi senare att utbilda oss så att man så småningom i framtiden kan hålla egna kurser. Att få vara hjälpinstruktörer är verkligen perfekt.. Man lär sig såå himla mycket och Annika och Tina är toppen som låter oss vara så delaktiga och pushar oss att hålla i vissa moment :)

Ihelg skall jag och Madde träna lite apportering med våra grabbar. Känns bra att ta tag i det igen för det har "legat lite på is" under den här kalla perioden....

Nä nu ska jag och Casper ut på en  kvällspromenix.


44871-1 <------- Bild från förra året i rengärdet

Inställd utställning

Utställningen jag och Madde hållt på att planera blev inställd.... Kursen med Jonna Sandén och Lene Weum blev inte av och så blev det svårt att hitta domare etc på så kort tid.. Att få tag i lokal för utställning mitt i vintern i Kiruna har absolut inte heller varit det lättaste. Helt otroligt vad svårt det ska vara, känns som att jag ringt runt överallt.

Ihelg var jag och Casper och hälsade på Keron och Lillis. Casper fick prova sitta i en bur för första gången och han som alltid e så tuff tyckte faktiskt att det var liite lästkigt. Lillis blev han däremot kär i och Veronikas kanin fick sprutt när hon fick syn på honom ;O)

I förrgår var jag och Casper på promenad med Nettan och Caspers pointerkompis Viggo. Viggo växer så det knakar.

På onsdag börjar planeringen av allmänlydnadskursen där jag tänkt vara hjälpinstruktör. Spännande :o)

Planering inför utställning

Jag och Madde planerar för fulla muggar inför inofficiella utställningen samt "It´s showtime" kursen. Tyvärr känns det heelt  hopplöst att hitta en stor lokal i Kiruna just nu.. Håller tummarna iaf.

I mars ska vi iväg på utställning, blir debut för mig och Casper att gå på utställning (förutom den inoff). Ska bli spännande :D Framför roligt att se en massa andra hundar.

Ska börja träna stenhårt nu på apporteringen hemma. Mitt mål är verkligen att kunna starta på prov till sommaren med Cappe. =)

Under våren kommer jag även att vara hjälpinstruktör på kommande kurser via SSRK. Tycker det är så kul för lär mig hur mkt som helst av instruktörerna samt att titta på hur ägarna handskas med sina hundar och hundarnas beteenden. Sen hoppas jag även att det blir någon kurs för våran egen del, isf en tävlingsinriktad lydnadskurs. Men träna ska vi i varje fall.

//Pia