Resa söderut bokad

Igår bokade jag min resa till Halmstad.. fatta jag ska vara där nere i 13 dagar!!!!!
I mitten av mars pyser jag.
Ska ju nämligen dit, för er som inte vet, men min yngsta hund Minja (som snart fyller 1 bast) och hälsa på uppfödaren och gå lite jakt och lydnadskurser och bara umgås med det.
Så himla skoj ska det bli!
Men typ 25 timmar i tåg enkel resa med hund lär ju inte vara det roligaste men vad gör man :-P är man hund-tokig och lever för det så är man!


Igår kväll var allt bara en enda röra.
Jág ska vara så hård jämt, aldrig ledsen mer och sånt fast jag är en ganska känslig människa
men igår var allt bara upp och ner.
Men det behöver ju vara det för att man ska uppskatta de bra stunderna ;-)
....det är ju faktiskt jag som har valt det här själv.






Bilder från mitt fotande i december.

Jag är född klantig



roliga_bilder_13.jpg


Råkade skicka iväg ett mail till en som ABSOLUT inte skulle ha det.
Och det var ju inte ens mig själv ja satte i klistret. Förlåt gumman, men du älskar mig ändå, visst ;-)

10 minuter runt sjön

Igår åkte jag skidor med hunden runt lompis-sjön (2.5km tror jag det är) och det gick på ca 10 minuter. Hur kul är det liksom inte att åka med hund!! Fast jag drog en rejäääl vurpa när jag skulle skate-a (haha snygg stavning). jaja skidorna åkta iaf åt varsitt håll och jag flög på mage. Men kul var det iaf.!

Igår kväll var jag på grymt bra humör och allt kändes riktigt bra. Dom där dumma tankarna försvannt efter att de fått vara i lådan ett tag. Var och hälsade på Veronika en sväng också och hon är så bra att prata med jämt!

På kvällen pratade jag med Åsa min söta vän som ska bo så långt borta! Hennes kille har bjudit henne på resa till London. Snacka om kille alltså!

Kuulemaa!


en bild på min söta systerdotter när hon fyllde 1 år:
44871-10

hihi.............

Haha, jag är inte schizo. Men ja e rätt så GLAD nu!
Nu ska jag och fika med Sofie min vän!



tankar..

shit vad det är jobbigt med känslor. Kan man inte bara stoppa in dom i en låda och låsa lådan och sen låta dom komma upp igen när dom kommit på bättre tankar.

.....varför så tyst nu då helt plötsligt?!


Två brudar och ett vallaställ



Haha.. Igår skulle jag och Nettan skruva ihop ett skidvallaställ UTAN instruktionsbeskrivning!! Jag visste inte ens hur ett sånt såg ut innan och ja haha, måste säga att vi satt där och kliade våra huvuden innan vi kom på att vi letar efter ett sånt på nätet så vet vi åtminstone hur den ska se ut. Så efter lite om och men fick vi iohp ett sånt här
..........................................................>

Ikväll tänkte jag prova åka skidor efter Minja första gången, men eftersom hon inte ens är 1 år så blir det ju bara att testa dra en kort bit så hon får lära sig att ha sele på osv. :-)

Nu har jag inget mer för just nu förutom att vi snart blir bjudna på lunch från jobbet några stycken!! Mmm...!

Drömmar om älgjakten

Ibland får jag en sån där hiskelig längtan efter hösten och älgjakten.
Tänk att få sitta där i tornet och bara få filosofera och ha på sig pappas såna där hi-tech hörselkåpor så man hör minsta lilla prassel och till och med en liten ekorre kan låta som en älg :-D Och ännu bättre när man faktiskt SER älg.

Sen vill jag ha en älghund också. När jag blir stor ska jag ha en egen älghund.
Men först vore det bra med hus och sånt, så att jag får plats med alla mina djur.
Gav som förslag åt pappa att vi ska skaffa en älghund tillsammans men att den kan bo hos dom.
Han tyckte att jag först ska göra mig av med en av mina egna hundar. Dumma pappa!
Men förstås sa han det med glimten i ögat för han vet att jag aldrig skulle göra mig av med mina älskade laktristroll.

....jaja. Några gånger i veckan sitter jag och spanar in planerade valpkullar med grå och jämthundar ifall pappa skulle komma på bättre tankar ;-P

44871-12


44871-11

Så var helgen över


Äntligen MÅNDAG! Hehe.. njee inte riktigt! Jo alltså måndag äre ju, men inte som att måndag är den bästaste dagen på veckan direkt.

Ihelg blev det massa party och det var ju trevligt. Kul att min bitch för en gångs skulle gick ut också även om ja borde ha kopplat henne så hon inte pöööös.

Marie Picasso satt i bordet bakom oss, hon såg väl inte ut att ha så värst skoj direkt utan mer som att "Kiruna suuger". Fast va vet ja hon kankse stortrivdes där i sitt bord. Jag hade iaf trevligt men ja dansade typ nada och det va ju tråkigt, men hann som inte för kvällen gick i ett nafs.

Sen måste ju jag också alltid vara så förbaskat ärlig och säga allt ja tänker och tycker Haha... Men hör ja att någon säger nåt illa om mig eller my polers så kan ja ju bara inte låta bli - that's me. Men denna människa visade sig vara mycket trevlig och det är bra att säga det man tycker och tänker och sen är det ur världen!

Igår sov ja nästan hela dagen och tänkte tänkte tänkte tänkte tänkte. Varför helt tyst nu då helt plötsligt?!


image9
Mina svart sötnosar och Nettans "galning" Viggo.

Snöfestival

Tjoloahopp!
Blev lite fest iallefalle ihelg. Men men vad gör det.

Igår så var ja hos min biatch halva kvällen och umgick med hennes urgulliga dotter Corran. Bruden fyller 5 år och var superduktig på att läsa bokstäver från en tidning. Idag var vi på stan också och handlade nya kläder, kollade polarhundutställningen och sen skotrar som flög i luften. Värsta hoppen, tokiga men garanterat värsta härliga känslan.


Här försöker ja lära Cornelia läsa :-) 




Wherever you go, Whatever you do. I will be right here  waiting for You.

...söta unge!

Hon är så söt min systerdotter - lilla Evelina!
Nästa vecka måste ja ta mig till jukkas och umgås lite med henne
Mit liv har varit heeelt för stressigt igen.
Måste börja lära mig att prioritera bort saker och planera osv osv.


Frozen...

Shit pomfritt vad kallt det var ute igår, iaf kallt för att vara ute och träna hund :S
Varenda en man känner ska ut på Snöfestivalen ihelg men jag funderar på att bojkotta evenemanget i år - iaf supandet. Måttligt less på att gå ut nu så kanske tar en mysig hemmakväll med mig själv och mina dogs istället ;-)
Nå man får se..


Det jag iaf vet är att jag längtar nå fruktansvärt mycket efter ark-säsongen! Å på lördag ska jag och min bitch och kolla arkar på stan. Kanske får nå fiffiga ideer till min egen ark :-)


Tjejfesten!

GRYYYYMT SKOJ IGÅR
tack tjejer

image6

image7

TJEJFEST 2008

Alla dagar går upp och ner. Varit på GRYMT dåligt humör torsdag och fredag. Helt slut, ont i hela kroppen av massagen. Borde gå oftare på massage, var faktiskt första gången och hade så ont i muskler ja inte ens visste om att jag hade... Skitans datorarbete man har.

Idag fyller jag år, så igår kväll var min familj och min vän Veronika och fikade tårta hos mig eftersom jag nu ska vara borta hela dagen idag. Fick så himla bra-iga presenter! Alla är så gulliga!

För IKVÄLL är det TJEJFEST.

Klockan 13 samlas vi hos Fia och lämnar alla festkläder och sånt. Sen far vi ut mot Laxforsen där det blir grillning, pulkåkning och kanske lite kask i kaffet ;-) Efter vi varit där blir det färd mot Fia igen och bastu + bubbelpool!! Klockan 19 har vi bord bokat på Babylon och där spelar också Willy Clay Band. Kommer bli en helkväll utan dess like. Ska bli spännande att se vilka som är hos FIa för känner bara henne och så har jag med mig Nettan. SÅÅÅÅ KUL att Nettan följer med för det är HÖGST en gång om ÅRET hon går ut ;-P

Tjingeling från mig!


image5