Är man söt eller söt?!


Nya things...

Jag behöver saker till min Halmstads-tripp

1. Typ garmont skor eller nå liknande som är bra att ha när man är ute och tränar hundarna typ på lydnadskursen osv för inte ids ja ju hela tiden ha mina vandringskängor.

2. Några bra byxor, typ snygga Haglöfsbrallor eller nå sånt.

3. Typ någon bra SNYGG jacka som är tunn, vattentät och vindtät.

Och vad behöver ja till det här: Jo pengar förstås!

Måste få klart en massa tennarmband i veckan så får ja ju lite extra cash!

En ny modell ja gjort förra vecka...
http://www.mincados.se/Hemslojd.htm

Helt underbara Torneträsk!

Love the place.
Även om det var lite kallt att sova, bara 14 grader i arken på morgonen!
Men så mysigt!

En bild på världens sötaste systerdotter som börjat få flera tänder ;-)
image13

Arg på Halebop

Hela morgonen och förmiddagen har jag ägnat mig åt att vara arga på Halebop för att jag fyllde kortet med 200kr och fick inga pengar - just det, NOLL, pengar på mitt kort. GRRRR. Sen har dom ju inte ens en vanlig kundtjänst utan man måste maila och det tar hours and hours och få svar och hornen bara växer i pannan.

Fem timmar senare sitter jag iaf med 200 kr på mitt kort och har glömt bort alla bekymmer och besvär.

Ikväll är det LAZERZON . gissa om ja ska panga. Och sen middag och fest på kvällen. Hela ATK-sektionen ska röja! Garanterat skoj!

By the way, alla klagar på snön som vräker ner men ja tycker faktiskt det är ganska mysigt! :-)

Lägger en bild på min söta herre som faktiskt blir SSRK kirunasektionens Lydnadsmästare 2007 ;-)


....alla mina träsk.

...ja uppdaterar mer. Skärpning nu Pia!

Men ja har varit i "hundträsket" igen. Hela mina eftermiddagar och helger går åt att träna :-) Men va kan man göra när det e så skoooj!

Kommit ur "festträsket" oxå. Ser inte tjusningen med att gå ut just nu så lägger hellre min energi på annat under dom korta helgern! typ som att träna hund ;-) åka skidor, gå hundkurs, åka SKOTER!

Jag och Nettan var ju faktiskt till vakkakoski med skoter, 5 mil tur och retur förr förra helgen. SKITMYSIGT. Där gjorde vi upp en eld och grillade makkara och surrade skit och surrade om när vi ska åka dit nästa gång och bada bastu. Haha vi värmde till och med bastun när vi var där och satt där med långkalsongerna och torkade oss. Min rumpa hade blivit blöt när ja suttit i snön! :-P

Nu ihelg ska jag dock in i festträsket igen. Fest med jobbet på fredag med lazerzon och sen middag. det lär nog bli trevligt men ja ska försöka ta det lugnt för funderar på att åka och sova i arken från lördag til söndag. Längtar ju som till TorneTRÄSK! Det riktiga favvoträsket ;-)


en liten eld.. men ändå en eld iaf


Goa Nettan


The animals

.....snart 2 år sedan.

Ihelg dog en kille i en gruvolycka. Kan inte beskriva oron jag hade i kroppen efter att jag fick höra om raset och att någon mest troligt hamnat under. Jag och två kompisar hade tjejmiddag hemma hos mig och kände hur huset skakade. Enda jag kunde tänka på var om någon dött, om det isf var någon jag kände eftersom Teemu gick bort pga i en gruvolycka. Usch den dagen var SÅ HEMSK! Lider verkligen med killens familj och vänner. Teemu var en av dom finaste och gladaste människorna jag känt och är glad över den tid man fick känna honom. En kille som gillade livet här uppe i Kiruna och hade så många år framför sig, precis som killen som dog i helg. 


............Nånstans, någongång möts vi säkert.................


..................................................................................................................................................................

Vad har hänt annars under helgen då?
Fredag blev det bio med Nettan - I am Legend. Den var helt okej. Tråkigast var det när hunden dog mitt i filmen, hallå när man ser den så måste man verkligen förstå hur mycket gott hunden gör människan! Med sin hund är man aldrig ensam!
Lördag morgon storstädare jag i 3½ timme - WoW inte likt mig men underbart härligt nu efteråt! Sen var jag hos min syster flera timmar i Jukkasjärvi. Busade med min systerdotter, hon är helt för go och underbar. Kommer och aaahaaj och vill kramas och "pratar" (även om man inte alltid förstår) på som bara den ;-) Vi tog en promenad runt hela byn och vilka vackra hus det finns där! Nog är det fint i Jukkas allt! På kvällen blev det tjejmiddag hos mig med Bjärenfall och Kyrö, mycket trevligt att umgås med dessa två bra-iga brudar! Sen cruisade jag och Bjärenfall ett tag och det var rätt skönt att vara "utanför" Ferrums portar och vara heeelt nykter ;-P
Söndag var ju helt otroligt fint! VIlket väder, inte lite vårkänslor man får i kroppen!!!!??!!!!!! Jag och Malin B tog en promenad mot Ädnamvaara med mina två jyckar och Nettans pointer som jag var hundvakt åt. Blev 1½ timme prom i tungt före, bra träning!

Hej dååå!


Ärtsoppa också!

Ikväll bjuder min mor mig på ärtsoppa. Det är gott!
Kanske jag åker lite skidor innan?
För ja måste faktiskt börja gå ner något kilo
Och så tycker jag om att röra på mig, sådeså.

Igår kväll höll jag på lite med photoshop och trixa till hemsidan och grejade med en ny layout......
Headern ska kanske se ut så här som på bilden nedan, vad tycks?
eller nya indexsidan ska kanske se ut såhär:
http://www.mincados.se/nyind.htm
Är den för grå och tråkig?




Helgen blir nyktert!
Är så förbaskat less på supa och fest!
Ska umgås med mina vänner..
Fredag blir det att fara till min familj.
Lördag träna med hundarna.
Lördag hälsa på hos syrran och min systerdotter.
Lördag umgås med Gumpi Sevä - Bitch!
Söndag blir det eventuellt bio med Nettan.

Tja då!